info

Deze site dient als mijn persoonlijke podium. Ik neem aan dat portfolio voor zich spreekt. Bij kvatʃ vind je verschillende cartoons die ik door de jaren gemaakt heb. Sommigen zijn iets teveel aan een specifieke gebeurtenis gebonden die nu niet meer relevant is, maar met de meeste ben ik zelf wel tevreden.

Van een paar ontwerpen kun je via de shop ook kleding en accessoires kopen (verkoop als print-on-demand via spreadshirt. Zij regelen alles.) Ik heb ook nog een shop op Redbubble (zelfde principe) waar je ook spul als beddengoed, telefoonhoesjes, wall-art en dergelijke kan kopen met mijn ontwerpen erop. Die ga ik wellicht ook nog wel integreren. Maar ik zit nog te twijfelen of er ook een Etsy-shop komt en dan wordt het hier wellicht wat teveel van het goede…

Op het blog ga ik making-ofs zetten waar je het proces van schets naar eindresultaat of de bouw van een meubel kan zien. Eerder zat dat bij het portfolio in, maar ik heb nu voor een andere opzet gekozen en niet alles is interessant om ook als proces te zien. Anyway, dat gaat in ieder geval komen. Verder zul je bij blog vinden wat ik nog meer wil delen.

Mocht je vragen hebben dan kun je die via contact stellen. Ik ga hier voorlopig geen reactiemogelijkheden instellen, dus als je iets wil liken, dan kun je mij ook op sociale media vinden (links daarnaar staan onderaan de pagina).