Kras – Shout It Out – CD

CD-cover Kras
Kras – Shout It Out

CD-cover voor Kras; een beginnende band uit mijn geboortestad Roermond. Vince Smits, de zanger/gitarist benaderde mij of ik een ontwerp wilde maken voor hun eerste EP. Naast de illustratie voor de voorkant heb ik ook de illustratie op de cd zelf gemaakt. Je kan Kras vinden en volgen op facebook en instagram, de EP kun je luisteren op spotify.

CD-cover Kras, de CD's

Het ontwerpproces:

Verder lezen Kras – Shout It Out – CD

OHD – Fuckmojo – CD

cd cover fuckmojo

CD cover voor de ‘Fuckmojo’ demo van OHD, een death metal/grindcore band uit Eindhoven. OHD is de afkorting van Obligatory Human Destruction; ze zijn ooit begonnen als Orchestra of Harmonic Disturbance, maar dat was blijkbaar niet ‘smerig’ genoeg. Ze zijn inmiddels al jaren uit elkaar, maar je kan een beetje info (en het logo) nog hier vinden. Ook het logo en de cover voor hun eerste demo ‘Snuffcore‘ heb ik gemaakt.

Verder lezen OHD – Fuckmojo – CD

OHD – Snuffcore – CD

OHD Snuffcore CD

CD cover voor de ‘Snuffcore’ demo van OHD, een death metal/grindcore band uit Eindhoven. OHD is de afkorting van Obligatory Human Destruction; ze zijn ooit begonnen als Orchestra of Harmonic Disturbance, maar dat was blijkbaar niet ‘smerig’ genoeg. Ze zijn inmiddels al jaren uit elkaar, maar je kan een beetje info (en het logo) nog hier vinden. Ook het logo en de cover voor hun tweede demo ‘Fuckmojo‘ heb ik gemaakt.