Disclaimer

Op deze site staat werk dat ik in de loop van mijn leven (of in ieder geval de laatste 15 jaar -ik zal je m’n kindertekeningen besparen) heb gemaakt. Niet alles zal even geschikt zijn voor iedereen, maar besef dat het in een bepaalde fase van mijn leven wellicht het beste was dat ik kon maken. Of dat het iets was dat ik op dat moment uit mijn systeem moest krijgen.

Er staan/komen wellicht ook dingen op die niet iedereen even leuk vindt, of die niet aan eenieder besteed zijn…
Ik heb me voorgenomen w.d.b. geen blad voor de mond te nemen, en alles erop te zetten, ook als e.e.a. wellicht vraagtekens oproept. T is tenslotte een deel van mijn leven; en er wordt niet van je gevraagd dat leuk te vinden.

Er staan dingen op die in opdracht zijn gemaakt, en die niet per sé mijn overtuigingen/opvattingen vertegenwoordigen, maar die ik om de hierboven genoemde redenen wel erop heb gezet.

Ik ga me verder ook niet laten beperken tot de algemeen aanvaarde consensus w.b, politiek correcte ideeën. Ik ga hier lekker doen wat ik wil. Sorry, maar als t niet jouw ding is: t internet staat vol met dingen die dat wellicht wel zijn (kattenfilmpjes bijvoorbeeld).

Kort samengevat:

  • – Ik neem mijzelf niet (te) serieus
  • – Ik post hier wat ik wil, en daarbij ben ik zelf mijn grootste (en enige) censor
  • – Niet alles is even goed
  • – Je hoeft dit niet leuk te vinden (maar het wordt gewaardeerd als je dat wel doet)
  • – Niemand dwingt je dit te bekijken (je kunt ook ook deze kattenfilmpjes bekijken..)
  • – Spelfouten kunnen voorkomen
  • – Commentaar wordt gewaardeerd, maar niet als je alleen maar vervelend bent

Copyright, rechten en licenties:

Al het werk dat ik hier post is en blijft mijn intellectuele en artistieke eigendom waarop ik wettelijk gezien copyright heb [auteursrecht]; tenzij ik dat recht overgedragen heb aan de betreffende opdrachtgever. Behalve de ontwerpen die in opdracht zijn gemaakt, staat het je vrij om alles dat ik hier post te gebruiken voor persoonlijke doeleinden, mits je de auteur en het jaartal vermeldt. Indien je iets uit mijn portfolio voor commerciële doeleinden wil gaan gebruiken dien je eerst contact met me op te nemen.

Alle door mij gemaakte ontwerpen [inclusief ontwerpen in opdracht] mogen onder geen enkele voorwaarde gewijzigd of aangepast worden zonder mijn schriftelijke toestemming.