Info

Guus Ruijten

Wie is Guus Ruijten? Geboren begin jaren tachtig van de vorige eeuw in Roermond, Limburg. Al op jonge leeftijd graag in de weer met krijtjes, verf en potloden. Op school ook in aanraking gekomen met verschillende andere technieken zoals hout-, metaal- en steenbewerking; textiele handvaardigheid en zaken als boekbinden. Wellicht dat ik ook daar allemaal nog iets mee ga doen als ik de tijd, ruimte en inspiratie heb.

Na de middelbare school heb ik de kunstacademie geprobeerd waar ik na een semester mee gestopt ben. Een van de redenen hiervoor was dat dit voor mij niet de juiste leerschool was. Ik ben daarna fulltime gaan werken, maar ben naast mijn reguliere baan wel altijd bezig geweest met grafisch design. Zo heb ik meerdere logo’s, visitekaartjes en websites gemaakt. Ook voor meer persoonlijke zaken zoals tatoeages, geboortekaartjes en CD- en DVD-covers heb ik ontwerpen gemaakt. Daarnaast heb ik voor meerdere folders, posters en flyers de layout gemaakt.

Onlangs heb ik mijn liefde voor houtbewerking weer ontdekt en onder andere een hobbelpaardje voor mijn zoon, een bibliotheek-kastje en nog wat andere meubels gemaakt. Ik ben nu aan het kijken of ik daar nog meer mee kan doen. Ook deze ontwerpen ga je hier terugvinden zodra ik ze heb toegevoegd.

Uiteindelijk is het ook mijn bedoeling om af en toe een stukje te schrijven; een column of soort van dagboek over zaken die mij bezighouden. Ik ben nog aan het nadenken in wat voor vorm ik dat ga doen en wat het beste past. Kortom, er staat nog genoeg op de planning.

Wie is Guus Ruijten op sociale media zoals instagram, facebook, twitter en linkedin?
Op de meeste hiervan kun je ook een deel van mijn werk zien. In de toekomst ga ik nieuwe dingen daar in een moeite door ook op zetten.

wie is Guus Ruijten?